Utazás kutyával, nyaralás kutyával, kutyaútlevél > KUTYABARÁT szállás tippek, állatbarát szállás ajánlatok ITT

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Utazás kutyával, nyaralás kutyával, kutyaútlevél > 13 weboldal. Kategória leírása: Amennyiben négylábú kedvencünkkel tervezzük az utazást, tisztában kell lennünk a feltételekkel, szabályokkal, a gondtalan nyaralás érdekében.
Szponzorált linkek
Állatútlevél, Pet Passport
http://www.petpassport.hu/

A magyar állatútlevél, kutyaútlevél kiváltása, jogszabályok hazánkban, EU-s jogszabályok valamint országonkénti sajátosságok, követelmények.

Állatútlevél, Pet Passport
Kisállat biztosítás
http://www.aegondirekt.hu/biztositas/kisallat-biztositas/kisallat-biztositas.php

AEgon Kisállat biztosítás: kutyáknak, cicáknak, hogy ne az anyagiakon múljon kezelése, amennyiben hirtelen baleset, betegség éri. 6 hónapnál idősebb és 7 évesnél fiatalabb kisállatra köthet biztosítást.

Kisállat biztosítás
Petvetdata
http://www.petvetdata.hu/

A Magyar Állatorvosi Kamara kisállat nyilvántartó rendszere. Országos elektronikus eb adatbázis, mely a mikrochipes állatazonosítóval és/vagy EU-s állatútlevéllel rendelkező kisállatok nyilvántartására szolgál.

Petvetdata
Nyaralás a kutyával
http://www.haziallat.hu/kutya/gondozas/mokas-kutyas-nyaralas/3426/

Nyaralás a kutyával: hasznos tippek, tanácsok a háziállat.hu oldalán. Mit vigyünk a kutyánknak? Szabályok, illemszabályok a szálláson, nyaralóhelyen.

Nyaralás a kutyával
Kutya szállítása repülőn
http://kutyabarat.hu/hasznos/2012/08/07/kutya-a-repulon/

A legtöbb légitársaság rövidebb útvonalain engedélyezi kisebb állatok fedélzeten történő szállítását, ha az megfelel a társaság ide vonatkozó szabályainak. A szabályok egy része általános, minden társaságnál azonos, más részét viszont a légi fuvarozók saját maguk alakítják ki. Mielőtt megveszi a jegyet, érdeklődjön az adott légitársaságnál a kutyaszállítás szabályairól, mert ez légitársaságonként teljesen eltérő lehet!

Kutya szállítása repülőn
Kutyák autóhoz szoktatása
http://www.haziallat.hu/kutya/viselkedes/hogyan-szoktassuk-felos-kutyat-auto ...

Kutyánkat fokozatosan szoktassuk az autóhoz, lépésről-lépésre. Hányásra az elején számítanunk kell. Szoktassuk hozzá a kutyánkat a motor hangjához, az autó mozgásához. Nem kell megijedni, ha az elején még ideges a kutya. Idővel kutyánk számára is élmény lesz a kocsikázás. Oldalunkon megtaláljátok hogyan kell fokozatosan lépésről-lépésre haladni.

Kutyák autóhoz szoktatása
Lugas apartmanok, új építésű parasztházak a Tisza-tónál
http://www.lugasapartmanok.hu/

Tisza-tó, Heves megye, Sarud Lugas apartmanok különálló vendégházak, körbekerített udvarral. Családok, baráti társaságok, kerékpár túrázók számára ideális apartmanok. Akadálymentesített vendégházak, nemdohányzó szállás. Külön kerékpártároló is található a zárt, parkosított udvarban. Vendégházaink a tisza-tó melletti Sarud csendes utcájában új építésű parasztházak, hangulatos lakószobákkal, teljesen felszerelt, modern konyha és fürdőszoba. A házak mellett lugas - szaletli, kerti strandröplabda, hinta, homokozó. Fedett kéményes tűzrakóhely, grillezési, bográcsozási lehetőség.

Lugas apartmanok, új építésű parasztházak a Tisza-tónál
Vidd nyaralni a blökit is!
http://www.nlcafe.hu/otthon/20090630/vidd_nyaralni_a_kutyat_is/

Ha kutyád hűséges társad a hétköznapokban, miért hagynád ki a nyaralásból? Összeszedtünk minden fontos tudnivalót ahhoz, hogy akár külföldre is felkészülten indulhass vakációzni a kutyáddal.

Vidd nyaralni a blökit is!
Kutya az autóban
http://www.utazzkutyaddal.hu/utazas-autoval/

Utazás autóval: A legtöbb kutyát már kölyökkorától kezdve hozzá kell szoktatni az autókázáshoz, ha azt szeretnénk, hogy gondtalan legyen később az utazás. Mindig hosszabb menetidővel kell számolni egy hosszabb útnál, 2-3 óránként álljon meg, hogy kutyája kinyújtózhasson, elvégezhesse a dolgát.

Kutya az autóban
Utazás kutyával, belföldön, buszon
http://www.kutyahirek.hu/?aid=95a1e702d9382a718823a31&cat=28

Csak olyan kutyával utazzunk buszon, egyéb közlekedési eszközön, ha a kutya jól tud viselkedni. Hasznos információk, Volánbusz rendelkezései. A kutya szállításáért díjat kell fizetni, kivéve a vakvezető, mozgáskorlátozottakat segítő és rendőrségi kutyát, amelynek szállítása díjtalan.

Utazás kutyával, belföldön, buszon
Utazás kutyával, vonaton, hajón
http://www.kutyahirek.hu/?aid=69831d4d06b070fb69cb2d4&cat=28

Utazás kutyával, vonaton, hajón belföldön. MÁV és a Mahart rendelkezései, szabályzata kutyákra, macskákra vonatkoztatva.

Utazás kutyával, vonaton, hajón
Kutyaszállító box, kutyahordozó táska
http://www.petnet.hu/termekek/KUTYA_KUTYAFELSZERELES_Kutyaszallito_box_ketre ...

Ha hosszabb útra indulunk kedvencünkkel, érdemes beszerezni egy kényelmes, kutyánk méretének megfelelő kutyaszállító boxot vagy kutyahordozó táskát. A kicsi és a nagyméretű kutyák számára is gyorsan találhat kutyaszállító ketrecet a kínálatunkban. Textil, műanyag és fém szállítóketrecek.

Kutyaszállító box, kutyahordozó táska
Kutya, macska útlevél és utazás
http://www.jozsavet.hu/?modul=oldal&tartalom=1148004

Mielőtt külföldre, valamely Eu-tagállamba utazna, mindenképpen szüksége lesz egy érvényes állatútlevélre, érvényes veszettségi oltással. Az állatútlevéllel kutyák , macskák és vadászgörények utazhatnak, az útlevelet az arra jogosult állatorvos állítja ki. Országonkénti sajátosságok, szabályok.

Kutya, macska útlevél és utazás
Hirdetések
Oldal leírása
kutyabaratszallas.wyw.hu: Kutyája is családtag? Ne hagyja otthon, mert kedvencünkkel nyaralni, utazni már nem lehetetlen! Kutyabarát szállások: hotelek, vendégházak, apartmanok, panziók, kempingek belföldön és külföldön egyaránt. Állati jó kirándulóhelyek, kutyastrandok, programok. Ezeken felül hasznos információk a kutyával utazásra készülőknek.
Gyűjteményünkben 127 válogatott kutyabarát szállás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 127 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 18701