A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

ABC szerint > KUTYABARÁT szállás tippek, állatbarát szállás ajánlatok ITT

Tartalom:

kutyabaratszallas.wyw.hu

Falusi Vendégház Csókakő
Falusi Vendégház Csókakő
http://falusi.ini.hu/

Töltse szabadságát a Vértesben, Csókakőn. Igényesen berendezett régi falusi parasztház 3, fürdőszobás szobával, közös konyhával, étkezővel, az udvaron borospincével várja vendégeit. Tágas udvar, kerti fapavilon, szalonnasütési, bográcsozási lehetőség. Kutya, macska, kedvenc állat is hozható. Az udvaron sátorozásra is van lehetőség.

falusi.ini.hu
FamilienFerienDorf am Presseggersee
FamilienFerienDorf am Presseggersee
http://familienferiendorf.at/

A FamilienFerienDorf a karintiai Gail-völgyben található, egy gyönyörű természeti park közepén, a Pressegger tó mellett. A kellemes hangulatú, tókapcsolatos faházban, kilátással a Pressegger tóra és a gyönyörű hegyekre kutyájával élvezetes és változatos nyaralásban lehet része. Ausztriában kötelező a veszettség elleni oltás. Kérjük, hogy ellenőrizzék indulás előtt, hogy kutyáik rendelkeznek-e érvényes veszettség elleni oltással!

familienferiendorf.at
Fehér Villa - Négyes
Fehér Villa - Négyes
http://fehervilla.hu/

A Fehér Villa egy 1880-ban épült, 2011-ben felújított, összkomfortos, vályog vendégház a Tisza-tó közelében, Budapesttől egy-másfél órás autóútra. A vendégház egész évben csendes, nyugodt környezettel várja vendégeit. A két darab 2 fős szobában összesen 4 fő teljes körű és kényelmes elhelyezését tudjuk biztosítani. A hátsó, elkerített gazdasági udvaron baromfik, kecskék, malacok, kacsák színesítik az élővilágot. Jól nevelt, szófogadó kutyát is szívesen látunk, amennyiben kompatibilis a gazdasági udvar állataival, valamint a háznál lévő macskával.

fehervilla.hu
Oldal leírása
kutyabaratszallas.wyw.hu: Kutyája is családtag? Ne hagyja otthon, mert kedvencünkkel nyaralni, utazni már nem lehetetlen! Kutyabarát szállások: hotelek, vendégházak, apartmanok, panziók, kempingek belföldön és külföldön egyaránt. Állati jó kirándulóhelyek, kutyastrandok, programok. Ezeken felül hasznos információk a kutyával utazásra készülőknek.
Gyűjteményünkben 126 válogatott kutyabarát szállás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 126 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 17673